Bodø/Glimt mot til

3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Billetter til Haugesund BodøGlimt.

. Grei fangst men med rom for forbedring. Bodø Glimt form og statistikk. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Mats Torbergsen NTB. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

160522 1701 160522 1803. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

Takk for din påmelding. Aspmyra stadion er utsolgt under 16. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Det endte med 51 til hjemmelaget. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 75 54 55 00.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. Derfor blir det mer folk mer trengsel og lengre køer enn du er vant med.

Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Mai-festen mot Tromsø nå. 160522 1701 160522 1701.

BodøGlimt tok imot Tromsø til treningskamp i nydelig vårvær på Aspmyra denne søndagen. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Et lite lysglimt kom det riktig nok på slutten av første omgang da Ulrik Saltnes.

1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. Sola varmet nok mer enn kampen gjorde for de 600 som hadde møtt opp for det var lenge mellom høydepunktene i dagens kamp. Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. BODØ VG BodøGlimt Roma 61 Roma-trener José Mourinho 58 ble truffet av mer enn kulde og vind. Derfor er det viktig å få med seg dette A-lag.

Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson Akor Adams og Pål André Helland 2. Bodø Glimt mot Tromsø. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Billetter Rana - Glimt. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det endte 1-1 i treningskampen mot Tromsø.

Mai-festen mot Tromsø nå. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Sikre deg plass på 16. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad.

September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. Mai-kampen mot Tromsø i kveld. Billetter Rana - Glimt.

Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

BodøGlimt leverte en kamp for historiebøkene. Sikre deg plass på 16. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

U T T V V. Viktig info til deg som skal på 16mai-kamp. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Oddsen for BodøGlimt-seier er 155 uavgjort 420 og LSK-seier 540 kan forandre seg frem til kampstart. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Niklas Aune Johnsen.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale

Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt

Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt

Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American